Pátra po dvoch chovankyniach detského domova vo Vranove nad Topľou

04.11.2010 Celý región

Vranov nad Topľou 4. novembra (TASR) – Polícia pátra po dvoch nezvestných chovankyniach Detského domova vo Vranove nad Topľou.
Zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik informoval, že v prvom prípade ide o 17-ročnú Pamelu Žigovú z Popradu.
Menovaná je nezvestná od 30. októbra, kedy sa nevrátila z vychádzky z detského domova. Žigová je vysoká 158 centimetrov, má strednú postavu, okrúhlu tvár, dlhšie tmavohnedé až čierne vlasy, hovorí po slovensky s východoslovenským dialektom. Naposledy mala na sebe oblečenú čiernu vetrovku do pása, čierne nohavice a vysoké čižmy čiernej farby.
Okrem nej pátra polícia aj po 16-ročnej Patrícii Mirgovej, ktorá je taktiež nezvestná od 30. októbra a je chovankyňou Detského domova vo Vranove nad Topľou. Mirgová je vysoká 164 centimetrov, má okrúhlu tvár, dlhšie tmavé vlasy a zelený piercing na brade pod perou. Hovorí taktiež východoslovenským dialektom. Naposledy mala na sebe oblečenú čiernu pásovú bundu, fialovú pletenú vestu, čierne lesklé nohavice, vysoké čierne čižmy a na hlave mala ružovú šiltovku.
V prípade, ak má verejnosť akékoľvek poznatky o nezvestných dievčatách, nech to oznámi osobne na najbližší útvar Policajného zboru, resp. na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou alebo na známom telefónnom čísle 158.
 

Vyberte región